Debe haber ben de mellores opcións para comer pulpo no Carballiño. Tomamos unha de pulpo con cachelos e unha de pementos de padrón. A ración de pulpo de 14 euros é apenas unha tapa de pulpo, os cachelos eran, literalmente, medio cachelo. O aceite, escaso....O sabor non é memorable. Dos pementos nada que dicir (8 euros a ración, caro pero correctos). Na carta figura o precio do pan, que o serviron sen nós o ter pedido e que non tocamos sequera (unha persoa celiaca). Preguntado se teñen viño da casa con gaseosa, dinnos que si, pero nos traen unha botella de denominacion ribeiro pola que nos cobran 12 euros, ainda que tomamos 2 copas e como colofón, cando avisamos educadamente ao canareiro de que no ticket nos estan cobrando o pan, chama ao encargado que con certa arrogancia nos dí que o pan e o servicio van xuntos e que o que no ticket figura polo pan é o servicio de mesa. Non somos de pelear nos bares, así que pagamos o primeiro e derradeiro servicio neste local ao que non voltaremos e que por suposto non recomendaremos a ninguén.Más